♫ ♩
♯ ♪

Solista, és la tercera gamma dels vins del Projecte Bielsa Ruano. És una gamma de 6 vins monovarietals amb un pas per bóta de roure Francés de 6 a 12 Mesos. És la gamma més premium del nostre celler, de vinyes pròpies i altres que recerquem de petits viticultors que ens deixen cultivar el seu patrimoni únic. Són vins amb molta fruita, on es combinen aromes secundaris i terciaris que denoten aquest pas per bóta respectant l’essència de la Garnatxa Blanca, Garnatxa Negra, Garnatxa Blanca Brisada, Morenillo, Carinyena i Blanc de Negres de la varietat Morenillo. Són vins que segueixen la línia Bielsa Ruano, vins amb volum, frescor i molta llargada, per a consumidors que volen tastar l’excel·lència de la Terra Alta en les seves varietats més emblemàtiques.

Aquesta gamma de vins, vol representar;

El somni realitzat, per la nostra família Bielsa Ruano, una família de viticultors i Enòlegs que un dia decideixen portar el seu vi al món. Això a sigut fruit d’un llarg camí i de l’esforç de molta gent per posar en valor el nostre patrimoni vitivinícola a la Terra Alta. Com aquell Solista que després d’un llarg camí d’esforç, sacrifici i constància musical, es troba davant del seu gran concert i s’expressa de la forma més virtuosa i brillant demostrant el seu gran talent.

Com diu l’etiqueta del Solista:

 “Quan el Solista està tocant, reviu el somni d’aquell nen que volia dur la seva música al món”

Solista, una col·lecció de vins per posar les varietats emblemàtiques de la Terra Alta al pòdium d’excel·lència del món del vi.

Clica per a descarregar el dossier corporatiu!