Les vinyes estan situades al terme municipal de Batea, a les zones anomenades “Massaloca, Coll del Gas, Trufes, Masadetes, Barvalls i Barranc Vicari” i són 100% titularitat pròpia de la família. Aquestes vinyes són exclusivament de les varietats Garnatxa Blanca i Garnatxa Negra (Pampa Llisa i Peluda) amb una edat compresa entre 15 i 30 anys de vida, on els nostres familiars les van plantar amb les seves pròpies mans, en sòls calcaris i “panals”.

Són vinyes en cultiu de secà, això ens dóna menor producció però més concentració als nostres vins. Són vinyes equilibrades que produeixen raïm amb pH baix i per això, els vins tenen més frescor.

Un dels secrets dels nostres vins es que són elaborats amb vinyes pròpies i per tant, podem treballar una agricultura respectuosa amb el medi ambient. Volem vinyes que s’adaptin a les anyades i que ens donin un fruit amb la millor qualitat possible, per això ens esforcem moltíssim en cultivar-les i seguir el seus cicles vegetatius durant tot l’any per tal d’aconseguir un raïm d’alta qualitat.

parallax background